GETTING MY غذای بیمار TO WORK

Getting My غذای بیمار To Work

Getting My غذای بیمار To Work

Blog Article

افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، سرطان حلق، سرطان حنجره، سرطان مری، سرطان شش، سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان تخمدان و سرطان مثانه همراه است.

پتاسیم بر تعادل مایعات تأثیر می گذارد و ممکن است به جلوگیری از احتباس مایعات کمک کند، یک عارضه جانبی رایج برخی از انواع شیمی درمانی.

غذاهای گیاهی مختلف را انتخاب نموده و سعی کنند هر هفته در چند وعده غذایی به جای گوشت از لوبیا و نخود استفاده کنند.

تمامی میوه ها و سبزیجات را قبل از اینکه مصرف کنید بشوید. میوه هایی که نمی توانید به درستی بشوید مثل تمشک و انگور مصرف نکنید باید میوه ها و سبزیجاتی که سطح سفت دارند مثل هندوانه قبل از بریدن به درستی بشویید.

کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، سیب زمینی آب پز یا پوره سیب زمینی، آب گوشت یا آب مرغ کم چربی، هویج پخته یا کدو حلوایی پخته، ماست پروبیوتیک، سوپ پر پروتئین، پوره سبزیجات، پوره مرغ یا گوشت، حلیم، نان تست دورگیری شده، خوراک لوبیا چیتی با گوشت یا مرغ چرخ شده، خوراک عدسی با گوشت یا مرغ چرخ شده و...

بیشتر بخوانید: بهترین روش های خانگی درمان حالت تهوع و استفراغ

همچنین منابع غذایی حاوی ویتامین سی مانند پرتقال، لیموشیرین، انواع کلم، شغلم، فلفل دلمه، جعفری، پیازچه وگوجه فرنگی نیز جهت تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود.»

مواد نسباً سنگین: برای تهیه این شیرینی نیاز به موادی مانند آرد، شیر، و تخم‌مرغ دارید که ممکن است وعده صبحانه را نسبتاً سنگین کند.

این نوع پنکیک با افزودن تکه‌های موز و شکلات به تست خود بسیار خوشمزه و شیرین می‌شود. اگر به دنبال این شیرینی با طعمی ویژه هستید، دسر موزی شکلاتی بهترین گزینه است.

مقالات رژیم غذایی بیماران مبتلا به سرطان

چیزکیک بلوبری با بستنی چطور است؟ این دسرهای ساده از جمله بهترین موارد تغذیه مناسب برای بیماران مبتلا به سرطان هستند.

بدن به مقادیر کمی ویتامین و مواد معدنی برای عملکرد صحیح، به ویژه در طی شیمی درمانی نیاز دارد. طرز تهیه سوپ مریض علاوه بر این، دوز برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ممکن است اثرات شیمی درمانی و پرتودرمانی را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سوپ و سالاد ساده و کنجدی در انواع لوله‌‌ای، کاسه‌ای و حلقه‌ای

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page